Vermogensbeheer door Wierda

Of u uw vermogen nu op een spaarrekening zet of ermee belegt, risico lopen doet u altijd. Dat klinkt vreemd maar het is waar. Zelfs bij een spaarrekening is het de vraag of de koopkracht van uw geld gelijk blijft, door het inflatierisico en debiteurenrisico. Wie hield het tenslotte voor mogelijk dat een bank waar u uw spaargeld onderbrengt failliet kan gaan? En uw (toekomstige) pensioen wordt door uw pensioenfonds of pensioenverzekeraar belegd; ook dan moet u zeker zijn van een goede balans en een goed beheer.

UW VERMOGEN, ONZE ZORG, ONS VAK

Bij Wierda Vermogensbeheer is uw vermogen in veilige handen. Wij bieden u gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer waar u zich comfortabel bij voelt. In een persoonlijk gesprek komen uw beleggingshorizon, rendementsverwachtingen, risicoacceptatie en persoonlijke omstandigheden uitgebreid aan de orde. Op basis van uw wensen en doelstellingen stellen wij voor u een portefeuille samen die op maat gesneden is, passend bij uw profiel. De kenmerken van deze portefeuille kunnen variëren van defensief, neutraal tot offensief. We zetten samen een koers uit die het beste bij u past. Wierda Vermogensbeheer is uw rentmeester, uw persoonlijke vermogensbeheerder. U staat altijd centraal bij Wierda Vermogensbeheer!

Teamfoto wierda vermogensbeheer team-min

OVER WIERDA VERMOGENSBEHEER

Edwin Wierda, algemeen directeur, was ruim twaalf jaar bij de Rabobank een succesvol vermogensbeheerder. En ook onze andere medewerkers beschikken over grondige kennis en ervaring op zowel de Nederlandse als de internationale effectenmarkten. Op de financiële markten verschijnen immers meer en meer complexe beleggingsproducten, maar ook nieuwe informatie over beursgenoteerde ondernemingen en economische ontwikkelingen moeten continu gevolgd worden. En dat mag u ook verwachten van een goede vermogensbeheerder. Wierda Vermogensbeheer neemt deze zorg voor u uit handen door gedegen vermogensbeheer op fundamentele basis.

DUIDELIJK ÉN TRANSPARANT

Wierda Vermogensbeheer wil altijd volledig duidelijk en transparant zijn naar haar cliënten, in welke effecten uw vermogen is belegd. We houden persoonlijk contact met u, immers wijzigingen in persoonlijke omstandigheden kunnen leiden tot het verbeteren van uw wensen en eisen. Het gedegen vermogensbeheer van uw portefeuille zal dan aangepast worden aan de gewijzigde omstandigheden. In tegenstelling tot veel andere vermogensbeheerders zijn wij transparant als het gaat om inzage van de behaalde rendementen. Het is uw vermogen, onze zorg, ons vak!

KLANTEN OVER WIERDA VERMOGENSBEHEER

Video afspelen

Catherine Keyl

TV-presentatrice en ondernemer Catherine Keyl is al heel lang klant van Wierda Vermogensbeheer. In deze video vertelt zij over haar ervaringen met ons bedrijf.

Video afspelen

Peter van Pelt

De eigenaar van Go4Golfreizen, Peter van Pelt, heeft zijn vermogen ondergebracht bij Wierda Vermogensbeheer. In onderstaande video geeft hoe het bevalt om klant te zijn.

RELATIEMAGAZINE 'KOERS'

Aan het magazine is met veel passie en enthousiasme gewerkt. In het magazine geven we u het laatste nieuws, maar laten we ook klanten aan het woord, omdat zij eveneens mooie verhalen te vertellen hebben die zij graag met u willen delen. Daarnaast vertellen wij u meer over wat we doen bij Wierda Vermogensbeheer. Wat is onze visie op beleggen nou eigenlijk? Hoe gaan we te werk om voor u een zo goed mogelijk rendement te behalen en wat onderscheidt ons van anderen?

Het magazine ‘KOERS’ is kosteloos aan te vragen.

KOERS-magazine-cover-e1697467312938.png