Tarieven bij Wierda Vermogensbeheer

Wierda Vermogensbeheer stelt zijn duidelijke tarieven voor vermogensbeheer graag aan u voor. Onze diensten zijn ontworpen om uw financiële doelen te ondersteunen en uw vermogen effectief te beheren. Ontdek onze kostenstructuur en hoe we samen met u streven naar financiële groei. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Kennismakingsgesprek: gratis
Intakegesprek: gratis
Second opinion/beoordelen portefeuille: gratis

VERGOEDING OVER BEHEERD VERMOGEN (EXCL. BTW)

We heten u van harte welkom voor vermogensbeheer met een instapbedrag vanaf €150.000,00. U betaalt een vooraf overeengekomen percentage over het beheerde vermogen. Dit percentage is niet gestaffeld. Als voorbeeld, bij een beheerd vermogen van €500.000, betaalt u 1,3% per jaar over het gehele bedrag.

PERFORMANCE FEE (EXCL. BTW)

Uw belang is ons belang. Onze beloning is afhankelijk van het voor u behaalde rendement. De performance fee bedraagt 10% per jaar over het behaalde netto rendement boven de 5% in het beleggingsjaar.

Uiteraard werken wij met een High-Watermark, wat inhoudt dat de performance fee alleen in rekening gebracht wordt als het vermogen (gecorrigeerd voor opnames en stortingen) hoger is dan het vermogen op het eind van alle voorgaande beleggingsjaren.

DEPOTBANK

Samen met u wordt er een bankrekening geopend op uw eigen naam of op naam van uw besloten vennootschap. Wierda Vermogensbeheer krijgt een beperkte volmacht om handelingen te doen die betrekking hebben op het vermogensbeheer.
Uw geld en effecten worden ondergebracht bij InsingerGilissen Services, Van Lanschot Kempen of Saxo Bank. Wierda Vermogensbeheer geeft namens u de orders door aan deze depotbanken. De rol van de depotbanken is beperkt tot faciliterende taken, zij voeren de orders uit en verzorgen de administratie.

Naast de kosten die wij in rekening brengen, betaalt u ook kosten aan de depotbank, waaronder transactiekosten en bewaarloon/bankingfee.

KLANTEN OVER WIERDA VERMOGENSBEHEER

Video afspelen

Catherine Keyl

TV-presentatrice en ondernemer Catherine Keyl is al heel lang klant van Wierda Vermogensbeheer. In deze video vertelt zij over haar ervaringen met ons bedrijf.

Video afspelen

Peter van Pelt

De eigenaar van Go4Golfreizen, Peter van Pelt, heeft zijn vermogen ondergebracht bij Wierda Vermogensbeheer. In onderstaande video geeft hoe het bevalt om klant te zijn.

RELATIEMAGAZINE 'KOERS'

Aan het magazine is met veel passie en enthousiasme gewerkt. In het magazine geven we u het laatste nieuws, maar laten we ook klanten aan het woord, omdat zij eveneens mooie verhalen te vertellen hebben die zij graag met u willen delen. Daarnaast vertellen wij u meer over wat we doen bij Wierda Vermogensbeheer. Wat is onze visie op beleggen nou eigenlijk? Hoe gaan we te werk om voor u een zo goed mogelijk rendement te behalen en wat onderscheidt ons van anderen?

Het magazine ‘KOERS’ is kosteloos aan te vragen.

KOERS-magazine-cover-e1697467312938.png