Rendement bij
Wierda Vermogensbeheer

Bij het kiezen van een vermogensbeheerder draait alles om waar voor je geld. Het belangrijkste criterium hierbij is het behaalde rendement. Wij helpen u graag bij deze keuze en zijn daarom transparant over onze behaalde rendementen. In de onderstaande grafiek kunt u het gemiddelde rendement (afhankelijk van het beheerde vermogen) van de afgelopen jaren zien. Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of ontvang ons gratis relatiemagazine.

KLANTEN OVER WIERDA VERMOGENSBEHEER

Video afspelen

Catherine Keyl

TV-presentatrice en ondernemer Catherine Keyl is al heel lang klant van Wierda Vermogensbeheer. In deze video vertelt zij over haar ervaringen met ons bedrijf.

Video afspelen

Peter van Pelt

De eigenaar van Go4Golfreizen, Peter van Pelt, heeft zijn vermogen ondergebracht bij Wierda Vermogensbeheer. In onderstaande video geeft hoe het bevalt om klant te zijn.

RELATIEMAGAZINE 'KOERS'

Aan het magazine is met veel passie en enthousiasme gewerkt. In het magazine geven we u het laatste nieuws, maar laten we ook klanten aan het woord, omdat zij eveneens mooie verhalen te vertellen hebben die zij graag met u willen delen. Daarnaast vertellen wij u meer over wat we doen bij Wierda Vermogensbeheer. Wat is onze visie op beleggen nou eigenlijk? Hoe gaan we te werk om voor u een zo goed mogelijk rendement te behalen en wat onderscheidt ons van anderen?

Het magazine ‘KOERS’ is kosteloos aan te vragen.

KOERS-magazine-cover-e1697467312938.png